Het begin van Zwollywood Film Festival

Zwollywood Film Festival is een initiatief van de twee Zwollenaren Gerard Jan Mijnheer en Marloes van der Meulen. Beiden misten een interessant filmfestival in Zwolle en bedachten daarom een feelgood concept waarbij ‘iedereen iets terug kan geven aan de stad’. Ze sloegen de handen ineen. Marloes vanuit haar cultureel maatschappelijke expertise en Gerard Jan vanuit zijn liefde voor inhoudelijke film en zakelijk inzicht. Zo ontstond er een evenement dat inwoners van Zwolle via kwalitatieve film op unieke locaties met elkaar verbindt, aan het denken zet, raakt en vermaakt.

Het feelgood filmfestivalconcept
Marloes en Gerard Jan zien via het filmfestival kans om de maatschappelijke en culturele sector te verbinden met de lokale zakenwereld. Het festival biedt bedrijven namelijk de mogelijkheid om filmtickets te schenken aan drie goede doelen. Hierdoor wordt de maatschappelijke positie van de stad Zwolle zowel op een vriendschappelijke, culturele als zakelijke manier versterkt.

Het thema van dit jaar is dan ook: de kracht van vriendschap. Iedereen wordt aangemoedigd om samen te genieten van film. De filmtickets die de goede doelen ontvangen, worden uitgedeeld aan mensen die een leuk uitje goed kunnen gebruiken. En er wordt een film in verzorgingstehuis IJsselheem georganiseerd, onder het motto:. Kun je niet meer naar de film? Dan komt de film wel naar jou!

Partners, & Sponsors & vrienden

РPath̩ bioscoop Zwolle РRocket Box Media РBush Bush Studio РSeven Stars РKleinkunstig РDommerholt РSchagen Groep РGrote Kerk РNotarieel РLotte de Vries РIngmar Miedema

Ook vriend worden? Klik hier

Pers

Persbericht december 2019 –

Voor aanvragen voor persaccreditaties, interviews en andere beeldverzoeken kun je mailen naar:
pr@zwollywoodfilmfestival.nl

t.a.v. Nina Janssens / Annelieke Vleugel
(afdeling Marketing & Communicatie / PR)

Voor algemene vragen en opmerkingen mail je naar: info@zwollywoodfilmfestival.nl